Procesele de producție sunt desfășurate cu cea mai mare atenție pentru calitate și siguranță alimentară. Ne focusăm pe producția de carne de pui proaspătă și ouă de înaltă calitate, oferindu-vă produse care să satisfacă cele mai exigente standarde.
IFS FOOD este un standard recunoscut pentru auditarea producătorilor de alimente. Focusul acestui standard este pe siguranța alimentelor și calitatea proceselor și produselor. Are în vedere companiile procesatoare de alimente, dar și cele care se ocupă de ambalarea acestor produse. Standardul IFS Food se aplică atunci când are loc procesarea produselor sau există un pericol de contaminare a produsului în timpul ambalării. Standardul este foarte important pentru toți producatorii de alimente, în special pentru cei cu eticheta privată, deoarece conține multe reglementări cu privire la respectarea specificațiilor consumatorului.
1. Ordinul 30 din martie 2010 pentru aprobarea Normei sanitar veterinare privind stabilirea normelor minime de protecţie a puilor destinaţi producţiei de carne.
2. Ordin nr. 136 din 16 iunie 2006 pentru aprobarea Normei sanitare veterinare privind standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare. Organism emitent: ANSVSA. Transpune Directiva Consiliului 1999/74/CE ce stabileşte standardele minime pentru protecţia găinilor ouătoare, publicată în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene (JOCE) nr. L 203 din 3 august 1999, p. 53, cu modificările şi completările ulterioare.
3. REGULAMENTUL (CE) NR. 589/2008 AL COMISIEI din 23 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului privind standardele de comercializare aplicabile ouălor.
4. REGULAMENTUL (CE) NR. 543/2008 AL COMISIEI din 16 iunie 2008 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 1234/2007 al Consiliului în ceea ce privește standardele de comercializare a cărnii de pasăre.
5. REGULAMENTUL DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) NR. 1337/2013 AL COMISIEI din 13 decembrie 2013 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului în ceea ce privește indicarea țării de origine sau a locului de proveniență pentru carnea proaspătă, refrigerată sau congelată de animale din specia porcină, ovină, caprină și de păsări de curte.
6. Regulament 1169/2011 - etichetare carne pasăre.