Într-un bol mic, amestecă sosul de soia, mierea, oțetul, ghimbirul și usturoiul.
Încălzește uleiul într-un wok la foc mediu. Adaugă bucățile de gâturi de pui și prăjește-le până devin aurii și fragede, cam 5-7 minute.
Adaugă amestecul de sos în tigaie și continuă să gătești la foc mediu, amestecând bine pentru a acoperi gâturile de pui cu sos.
Dacă sosul este prea gros, poți adăuga puțin oțet de orez sau apă pentru a-l subția.
Adaugă boia de ardei dulce și fulgi de chili pentru un efect picant. Amestecă bine.
Gătește gâturile de pui în sos timp de încă 5-7 minute, sau până când încep să se rumenească.
Servește gâturile de pui în stil asiatic calde, garnisite cu semințe de susan și ceapă verde tocată, alături de o garnitură la alegere.
Poftă mare!