Încălzește uleiul de măsline sau untul într-o tigaie la foc mediu.
Adaugă ciupercile și ceapa roșie și gătește-le timp de aproximativ 5 minute sau până când ciupercile devin moi.
Adaugă ardeiul roșu și roșia, și mai gătește-le timp de 2-3 minute până când devin ușor moi.
Într-un castron, bate ouăle și adaugă sare, piper, usturoi granulat și oregano. Amestecă bine.
Toarnă ouăle bătute peste legumele din tigaie.
Lasă omleta să se gătească pe foc mediu până când marginile încep să se desprindă de tigaie și mijlocul este încă puțin moale.
Presară cașcavalul ras peste omletă.
Folosește o spatulă pentru a plia omleta pe jumătate și lasă-o să se mai gătească câteva minute, până când cașcavalul este topit și ouăle sunt complet făcute.
Servește omleta caldă.
Poftă mare!