Rețete

Pulpe de pui cu ghimbir și miere

Icon Image
Dificultateredusă
Icon Image
Timp de preparare55 minute
Carne de pui
Product Image
  • 4 pulpe de pui inferioare
  • 1 lingură de ghimbir proaspăt ras
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de sos de soia
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 linguriță de ulei de susan
  • Sare și piper după gust
  • 1 linguriță de boia de ardei dulce
  • 1 linguriță de oțet balsamic
  • 2 linguri de apă

Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.

Într-un bol mic, amestecă ghimbirul, mierea, sosul de soia, usturoiul, uleiul de susan, boia de ardei dulce, oțetul balsamic și apa.

Așază pulpele de pui într-o tavă de copt și presărați-le cu sare și piper.

Toarnă amestecul de ghimbir și miere peste pulpele de pui, asigurându-te că sunt acoperite uniform.

Dă la cuptor și lasă la copt timp de aproximativ 30-40 de minute sau până când pulpele de pui sunt frumos rumenite și gata să fie servite.

Servește-le cu o garnitură preferată și bucură-te de gustul lor delicios!

Poftă mare!