Background Image

Află mai multe despre noi

Suntem producători de ouă proaspete de găină, carne suculentă de pui și o gamă delicioasă de produse din carne de pui gata de gătit, care include produse marinate, cârnați, chiftele și burgeri. Descoperiți gustul autentic și prospețimea în fiecare produs oferit de noi.

Swipe below
Background Image

Excelență în creșterea raselor selecte de pui

La Fermele Moraru, producem carne de pui proaspătă, ouă de găină și semipreparate din pui. În cele 7 ferme proprii creștem cu grijă pui standard, pui cu creștere lentă (minim 65 de zile), pui tradițonal crescut în aer liber (minim 82 de zile) și găini ouătoare crescute la sol.

Păsările noastre crescute în aer liber ajung pe piață sub două branduri distincte: "Pui de Curte", reprezentând autenticitatea și calitatea, și sub denumirea "Filiera Calității Carrefour - Pui tradițional crescut în aer liber" în hypermarketurile Carrefour. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de tradiție, bunăstarea animalelor și furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, contribuind la o experiență culinară autentică și sănătoasă.

Ferme de creștere a păsărilor pentru carne și ouă

  • Ferma Lipovăț: pui albi de carne și găini de ouă;
  • Ferma Bălteni: pui albi de carne;
  • Ferma Bârzești: pui roșii cu creștere lentă;
  • Ferma Ștefan cel Mare: pui roșii creștere lentă;
  • Ferma Ivănești: pui roșii crescuți în aer liber;
  • Ferma Bogdănești: pui albi de carne.
  • Pui standard: 700.000 cap/serie;
  • Pui cu creștere lentă (65 zile): 250.000 cap/serie;
  • Pui tradițional crescut în aer liber (82 zile) 20.000 cap/serie;
  • Pui tip coquelet 10.000 cap/serie;
  • Găini ouătoare crescute la sol (cod 2): 30.000 cap/serie
Background Image

Ferma Ivănești Vaslui - singura fermă autorizată din România pentru creșterea păsărilor în sistem “tradițional în aer liber”

  • Densitatea de ocupare a unui adăpost: maxim 12 cap/mp;
  • Suprafața totală a adăposturilor din fermă: maxim 1 600 mp;
  • Fiecare adăpost conține maxim 4800 de pui;
  • Fiecare adăpost este prevăzut cu trape de ieșire în spațiile exterioare;
  • Păsările au acces continuu pe timpul zilei la spații exterioare;
  • Spații exterioare acoperite cu vegetație: minim 2 mp/pui;
  • Păsările sunt de rasă cu creștere lentă;
  • Formula alimentară conține cel puțin 70% cereale;
  • Vârsta minimă de sacrificare este de 81 de zile pentru pui.
Background Image